Brushetta di Pomodori



8 pers

  • 2 hackade tomater
  • 6 färska basilikablad, rivna i små bitar
  • 4 msk vergin oliv olja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • grovt salt
  • 8 skivor grovt lantbröd (ca 1 cm tjocka)
  • 2 stora vitlöksklyftor

1. Sätt på ungsgrillen (eller kolgrillen om du är ute)
2. Blanda Tomater, Basilika, Olivolja, Vinäger och Salt i en skål
3. Lägg brödskivorna på ungsgallret och grilla dem i ca 2 min, vänd dem så att de blir lätt bruna på båda sidorna.
4.  Ta ut brödskivorna och genast gnid in ena sidan med vitlök.
5. Lägg det grillade brödskivorna med vitlössidan uppåt på ett fat, fördela tomatröran på brödskivorna och är genast.

Det ät allt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *